Avraam Rousso Kijevben

2008.02.16. 19:09

A kievi sajtókonferenciára Avraam Rousso két testőrrel érkezett.

A 38 éves orosz énekes az Egyesült Államokiban él, 2006-ban költözött oda azután, hogy moszkvában ismeretlenek lelőtték. Rousso a lábán sérült, öt alkalommal operálták. Elsőször Moszkvában kezelték, majd azután New Yorkba költözött.

- Nemrégen, úgy másfél éve tértem vissza a színpadra – mondta Avraam Rousso.

Az énekes új programmal érkezett Kijevbe, melynek címe Voskresenie -Feltámadás.  Rousso  lefogyott, fekete haja erősen őszül.

— Fellépetem magán esten Oroszországban. Először féltem még a színpadon állni is. Félórát énekeltem, azután a  bankett házigazdája mondta, hogy többet nem kell. Megkönyörült rajtam.

A merénylőket eddig még nem fogták el

— Azok, akik ezzel foglalkozni kezdtek, egyszerűen abbahagyták — mondta Avraam. — Nem tudom hogy halad a nyomozás.  Nem akarom a feltételezéseimet elmondani – hiszen azok egyre rosszabbak lesznek.

Mondják, hogy az énekest pénzért lőtték le. Mert nem adta meg a  2 millió dollárt Telman Ismailovnak, aki kölcsönzött neki a promócióra> 
— Mondják, hogy nem fog többé Oroszországban élni.

— Én örökre Amerikába költöztem, — vonta meg vállait. — Van Zöld Kártyám, és egy év múlva kapok Amerikai útlevelet.Most nekem a legfontosabb a koncerteken a biztonság, a védelem. — mondta Avraam. — Minden oldalról védenek engem.  Amerikában specialistákkal léptem kapcsolatba. Elmondtam mivel foglalkozom, hova repülök. Moszkvában most nincs koncertem, de tervezem, hogy újra fellépek ott.  Az elmúlt években több mint 220 koncertet adtam Oroszországban.Avraam Rousso menedzsere öt évig  Josif Prigojin volt. Amikor felbontották a szerződést Rousso egy interjúban tolvajnak nevezte, aki mindent megtesz a profitért. Prigojin becsületsértésért beperelte. Megnyerte a pert és 100 ezer rubel kártérítést ítéltek meg, és még további 1 milliót követel Prigojin.

— Én semmi rosszat nem mondtam Prigojinról, — tiltakozott Avraam. — Egyszer  megkérdeztem őt, hiszi e amit beszél. Hallgatott. Lehet, hogy a lelkiismeret egyszer végül felébred. Most mi ha feszélyezetten is, de néha beszélünk.
2005-ben Avraam Rousso elvette a nála 13 évvel fiatalabb amerikai Morella Ferdmant. Valamikor ő Ricky Martin menedzsmentjében dolgozott. 2007- ben megszületett lányuk, Emmanuel.

- Ő az én másolatom, — dicsekedett az énekes. — Amikor a tükör előtt állok vele, magamat látom, csak kicsiben. A feleségemtől csak a száját örökölte. Emmanuel – az én lelkem. Hála istennek, hogy ő megszületett. Amikor engem lelőttek, a feleségem az 5ik hónapban volt. Ki tudja, mi történhetett.
Tatyana Klisch

A bejegyzés trackback címe:

https://avraam.blog.hu/api/trackback/id/tr90341907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.